Skip to content

GINOP-3.1.2 


GEOMANT-ALGOTECH Zrt. nemzetközi piacokra való belépésének támogatása.

A PROJEKT AZONOSÍTÓSZÁMA: GINOP-3.1.2-8-2-4-16-2017-00044

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: GEOMANT-ALGOTECH Zrt.

A PROJEKT CÍME: GEOMANT-ALGOTECH Zrt. nemzetközi piacokra való belépésének támogatása

A TÁMOGATÁS ÖSSZEGE 39.729.020 FORINT

A PROJEKT ÖSSZKÖLTSÉGE 99.322.550 FORINT

A PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁNAK KEZDETE: 2017.07.01.

A PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁNAK BEFEJEZÉSE: 2019.09.27.

A projekt leírása:

Projektünk célkitűzése az volt, hogy olyan célpiacokra lépjünk be, ahol termékeinket és szolgáltatásainkat sikeresen értékesíteni tudjuk. A fizetőképes kereslet lehetőségét az észak-amerikai és a közel-keleti piacoktól reméltük, így ezen piacokra fókuszáltuk.
Mindkét területen jelentős sikereket értünk el, hiszen a közel-keleti hirdetéseinkek, online megjelenéseinkek és a partnerkeresnek hála, jelentősen megnőtt a helyi piacokon való ismertségünk, s a piaci viszonyokhoz optimalizált (a projekt keretében lokalizált) egyik termékünk, a Contact Expert esetében több megrendelést is kaptunk, melyek leszállítását még az idei pénzügyi évben tervezzük.
Ennél is nagyobb sikerrel járt projektünk az Egyesült Államokban. Aktív partnerkeresésünk eredményeképp egy, az ügyfélszolgálati piacon 1984. óta sikeresen működő cég, az Inova Solutions (www.inovasolutions.com) esetében felmerült a cég felvásárlásának lehetősége. Ez – a korábban elképzelhetetlen – lehetőség azt eredményezte, hogy azonnal egy működő céghez, és egy aktív értékesítési csapathoz jutottunk a helyi piacon. Természetesen a cég felvásárlását nem a pályázati forrásokból fedeztük, de a piackutatás és az üzleti tanácsadás valamint marketingstratégia kidolgozása nélkül ez a lehetőség nem nyílt volna meg számunkra. A cégfelvásárlás mind a magyar, mind a nemzetközi sajtóban jelentős visszhangot keltett, hiszen rendkívüli esemény, hogy nem egy amerikai cég vásárol fel egy magyart, hanem egy magyar alapítású és többségi tulajdonú cég teszi azt egy működő, profitot termelő USA céggel.
Nemzetközi sajtómegjelenésként érdemes az egyik legjelentősebb ügyfélszolgálati portál cikkét megemlíteni: https://contact-centres.com/geomant-acquires-us-based-inova-solutions/

Cégünk már több pályázaton indult sikerrel, de a nemzetközi piacralépést támogató GINOP-3.1.2 eredménye valamennyit felülmúlja.

×

Apply to job

Join Geomant and be part of a team that is shaping the future of communication solutions.

First name *
Last name *
Email *
Position you are applying for
Upload your CV *
Maximum file size: 2 MB